петък, 8 август 2008 г.

Трансформацията на девойката в жена

Когато девойката е все още неродила, тя е мила, невинна, леко(или не толкова леко) наивна, безгрижна, отнесена, с тяло и душа на момиченце.
Това тяло на момиченце си остава завинаги при момиченцето и не бива да скърбим за него, защото само ако го оставим можем да станем истински жени.
Когато девойката стане майка, т.е., вече е родила, първо аурата й се променя, цялото й излъчване става коренно различно, като тялото й е длъжно да последва душата, т.е., то също се променя.
Девойката превърнала се в истинска жена притежава други качества - тя е дълбока, пълна с любов, заредена със съвсем нови сили и емоции, решена да промени света, за да може детето й да расте в по-добра среда, грижовна, много по-умна отпреди, с отключени вече инстинкти и всички екстри, които Природата е подготвила като Подаръци за този толкова ценен момент от живота на една жена.
Най-интересното е, че вече родилата жена е много по-секси за противоположния пол, отколкото девойката!
Точно тук се крие разковничето! Аз държа на това, че всяка майка може да е привлекателна, но само при едно условие: че е приела новото си Аз безусловно, хармонизирала се е с малките и незначителни следички от бременността и гледа напред с уверен и изпълнен с гордост поглед! Тогава повярвайте ми нито един мъж няма да забележи нито леко увисналото коремче, нито стриите, нито нищо. Интимното привличане се базира на съвсем различни принципи и те нямат кой знае колко общо с тялото, колкото и да не ви се иска да го повярвате.
Това не означава, че трябва да се отпуснем и да не правим нищо, тъй като сме в крайна сметка една цяла система: дух и тяло.
Това, което искам да ви кажа е, че покрай масираните реклами за шампоани, лекарства, козметика и дрехи сме изградили едно твърде неестествено отношение към всичко, дори и към децата си! Но е пагубно да се обръща внимание повече на тялото, отколкото на духа, тогава и духа и тялото губят. Ако не нарушаваме баланса, ще бъдем почти префектни, а това е изумително лесно за постигане.
Единственото което можем да направим за телата си, след като сме родили е да не спираме да се движим, да спортуваме по всевъзможни начини. За да кипи едно тяло от енергия(която енергия се пренася и на духа) трябва да се изпотим минимум веднъж дневно. И това трябва да го правим не само за да бъдат красиви телата ни, а за да бъдат красиви и душите ни! Защото красотата е здраве, а здравето-красота. Но истинската красота идва не с хапчета и мазила, а с изключително голяма умствена и физическа активности.
На подсъзнателно ниво мъжът отчита факта, че родилата жена вече е дала поколение. Сега нека сравенението не прозвучи обидно някому, но все пак ние сме почвата, където мъжете посяват семенцата си.
Когато една жена роди, това означава че почвата й е плодородна, т.е. материалът няма да бъде похабен. Природата се е погрижила на хормонално ниво това да бъде отчетено и дори и да не го помирисваме или усещаме, тези към които е насочено го усещат и това е причината да ни желаят повече.
Майка=жена, дала плод=здрава генетично=Фатална и много желана жена.
На мен също ми беше трудно да повярвам в началото точно в това, но след като ми бе повторено от различни хора, че след раждането си съм "разцъфнала" (според тях), вече повярвах. А след като човек повярва в нещо, той добива уникалното свойство да променя действителността до такава степен, че и килограмите тръгват да се топят сами по-лесно.
Всичко на този свят тръгва винаги първо отвътре!

3 коментара:

andirock каза...

страхотно бре...

Анонимен каза...

От първият до последният ред вярно!!! Имам едно единствено предложение: Усмивки, Усмивки и пак усмивки. С това жената разцъфва :)

djasika каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.